Troiano debuteert met hattrick.

21-06-2016 23:44

Jodan Boys heeft vandaag een eenvoudige zege op zondag eersteklasser Laakkwartier behaald. Na 90 minuten stond er een half dozijn aan goals op het scorebord. Alle goals werden vanavond gemaakt door nieuw gekomen spelers. Akanaoui, Pattinama en el Idrissi scoorden in de eerste helft. Luca Troiano maakte er met een hattrick 6-0 van.

 

Trainer van den IJssel begon vanavond met een aantal debutanten. Martijn Jansen, Anouar Chairi, Levi Marengo, Bradley el Idrissi en Eliot Pattinama begonnen in de basis, net als de terug gekeerde Adil Akanaoui. De van Be Fair overgekomen Luca Troiano begon op de bank.
Jodan Boys begon goed aan de wedstrijd en kreeg na iets meer dan die minuten spelen de eerste goede kans. Na een goede aanval komt de bal bij Pattinama,  maar zijn schot mist helaas nog de goede richting. Maar een eerste waarschuwing voor de gasten uit Den Haag is het zeker want nog geen minuut later is het wel raak. Slordig balverlies van Laakkwartier op het middenveld levert direct een counter op. Bradley el Idrissi geeft vervolgens af op Akanaoui die eenvoudig de 1-0 mag maken.
Daarna volgt er een goede kans voor de bezoekers. De Kopbal gaat echter naast de goal van van der Linden.
Snel na deze poging wordt het gelukkig al 2-0, waarmee Jodan Boys een goede voorsprong te pakken heeft al vroeg in de wedstrijd. Roald Heerkens geeft voor op Pattinama die zijn eerste goal in het shirt van Jodan Boys maakt.
Jodan Boys stond na acht minuten dan wel op 2-0, maar met de eerdere kans van Laakkwartier en die na een kwartier spelen,  had het ook 2-2 kunnen staan. Een lob van Omar over Tim van der Linden raakt gelukkig de lat.
Gelukkig laat Jodan Boys zich niet van de wijs brengen en het voetbalt lekker verder. Bij een goede kans van el Idrissi, op aangeven van Levi Marengo, wordt het schot echter gekeerd.
Maar nog binnen het half uur heeft Jodan Boys een derde goal. Na een mooie aanval geeft Martijn Jansen af op el Idrissi die de 3-0 maakt.
Vervolgens mist Pattinama vijf minuten voor rust nog voor open goal waarmee de ruststand 3-0 is.

Niet lang na rust wordt het 4-0. Als de ingevallen Huntink voor geeft op el Idrissi, kan hij een schot op doel afvuren. Zijn poging wordt nog geleerd door de keeper, maar de tevens ingevallen Luca Troiano kopt de bal binnen.
Twee minuten later verspeelt Laakkwartier de bal op de rand van het strafschopgebied en daar profiteert Jodan Boys direct van. Luca Troiano mag zijn tweede treffer voor Jodan Boys achter zijn naam zetten.
Na een uur spelen volgt ook nog een goede actie van Huntink. Hij kapot naar binnen en schiet. Helaas raakt hij de lat.
Jodan Boys blijft afmetingen en als Levi Marengo een vrije trap mag nemen, kunnen we gevaar verwachten. Zijn vrije trap raakt beide palen.
Toch valt vlak voor tijd nog de 6-0. Een goed schot van Pattinama wordt gekeerd, maar daar staat Troiano weer op het juiste moment op de juiste plaats en hij maakt daarmee zijn eerste hattrick in het shirt van Jodan Boys.

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het thuis op tegen zaterdagHoofdklasser Swift uit Amsterdam.


21-06-16: Jodan Boys           - Laakkwartier           6- 0  ( 3- 0)
Doelpunten: 5' Adil Akanaoui, 8' Eliot Pattinama, 30' Bradley el Idrissi, 53' Luca Troiano, 55' Luca Troiano, 83' Luca Troiano.

Gele kaart: -

Rode kaart: -

Toeschouwers: ?

Opstelling Jodan Boys: Tim van der Linden, Don Mimpen (46' Dirk Pieter Rietveld), Roald Heerkens, Bram van Loon  (65' Michel Verkaik), Martijn Jansen, Leroy Brank (65' Mithel Heerkenks), Anouar Chairi (46' Enzo Huntink), Levi Marengo, Bradley el Idrissi, Eliot Pattinama, Adil Akanaoui (46' Luca Troiano).