Tweede Jodan Boys veiling op 23 mei

14-05-2014 20:03
Na het overweldigende succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Jodan boys veiling georganiseerd. Dit jaar worden de opbrengsten van de veiling gebruikt voor het opknappen van de accommodatie, onder ander voor dug-outs op alle velden en opknappen van de kleedkamers.
 
Op 23 mei 2014 zal de 2de Jodan Boys veiling plaatsvinden. Hierbij zullen ongeveer 100 kavels geveild. Dit zal variëren van dinerbonnen tot aan diverse uitjes. Net als voorgaand jaar zullen we een klapstuk van de avond hebben, maar dit zullen we pas later verklappen.
 
De veilingcommissie is nu bezig met het verzamelen van kavels waarop geboden kan worden. De eerste kavels zijn reeds bedacht of ontvangen, tevens doen we een beroep op u, als lid of als sponsor, om mee te denken. Wellicht heeft uw bedrijf een leuke kavel voor de veiling of heeft u een relatie die wat wilt schenken. Het mag van alles zijn, het liefst hebben we een gevarieerde kavellijst, zodat er voor ieder wat wils is.
 
Het hoeft geen product te zijn, u mag ook uw eigen diensten aanbieden. Bijvoorbeeld een poetsbeurt voor uw auto, tuinverzorging of het ramenlappen van een woning, alles kan en alles mag, maar natuurlijk in overleg met de veilingcommissie. Het is ook mogelijk om kavels te sponsoren. We hebben een lijst met mogelijkheden klaar liggen.
 
Heeft u een idee, of zelf iets aan te bieden, meldt u dan via  veiling@cvvdejodanboys.nl of spreek gerust één van de commissieleden aan.
 
Net als voorgaand jaar streven we naar prachtige koopjes, met een dubbele winnaar. U als koper en de vereniging als ontvanger. Noteer 23 mei dus in uw agenda. We beloven een spectaculaire avond met humor, spanning en bijzondere gasten/feest bij een geslaagde veiling.
 
Kijk op de website van Jodan Boys voor de updates van de kavels! (www.cvvdejodanboys.nl)