Verheijdt verkast naar de rode kant van de Westmaat

10-06-2013 19:36

Thomas Verheijdt liet vanmiddag aan Jodanboyssupporter.nl weten rond te zijn met Topklasser IJsselmeervogels. De 21-jarige Zoetermeerder heeft bij IJsselmeervogels een contract tot de zomer van 2014 getekend.

Verheijdt liet ons eerder al weten een positief gesprek te hebben gehad in Spakenburg. Overigens waren er eerder geruchten dat Verheijdt naar Scheveningen zou gaan, maar Verheijdt koos uiteindelijk voor een avontuur bij IJsselmeervogels.

Op de vraag, waarom Verheijdt gekozen heeft voor IJsselmeervogels, antwoorde hij: 'Ik ga naar IJsselmeervogels omdat het een prachtige club is met mooie ambities en faciliteiten. Ik heb een goed gesprek gehad met trainer Gert Kruys. Ook denk ik dat ik me daar het best kan laten zien.' Verheijdt liet al eerder weten graag nog een kans te maken om betaald voetbal te spelen en daarbij is IJsselmeervogels een goede springplank.

Thomas Verheijdt in actie tegen zijn nieuw club in de openingswedstrijd van het afgelopen seizoen.

 

IJsselmeervogels liet weten erg blij te zijn met de komst van Verheijdt. De club zag twee weken geleden de ideale versterking, Marciano Mengerink, bedanken voor een aanbod. De huidig topscorer bij SDV Barneveld koos namelijk voor een buitenlands avontuur.

 

We wensen Thomas veel succes toe bij IJsselmeervogels!