Voorbeschouwing Achilles Veen - Jodan Boys

01-10-2014 16:16

Komende zaterdag staat er voor Jodan Boys wederom een uitwedstrijd op het programma. Na de uitwedstrijd tegen Bennekom, gaan de Gouwenaren nu op bezoek in Veen bij Achilles Veen.
Achilles Veen, vorig seizoen ook competitie genoot van Jodan Boys, staat met een 7e plaats keurig in de middenmoot. Twee keer werd er verloren en twee keer gewonnen. Jodan Boys heeft slechts 2 punten overgehouden uit 4 duels en is nog op ziek naar de eerste competitiezege.
Probleem lijkt momenteel het scorend vermogen. De ploeg wist slechts 4 doelpunten te produceren en kreeg 7 doelpunten tegen.
De ploeg van trainer van den IJssel begint door de slechte start direct aan een inhaalrace. Maar met de ervaring van de meeste spelers mag toch wel verwacht worden dat Jodan Boys zich uit de gevarenzone zal knokken. De tegenstander van komende zaterdag zijn we drie keer eerder tegen gekomen in het verleden. In 2008 won Johan Boys in de nacompetitie van de ploeg (3-1) en promoveerde naar de hoofdklasse. Vorig seizoen won Achilles beide wedstrijden met 2-1.
De wedstrijd van komende zaterdag begint om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Kraay.