Voorbeschouwing Antibarbari - Jodan Boys

22-11-2015 20:41

Aankomende dinsdag komt Jodan Boys al weer in actie. Dan gaat Jodan Boys in de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup op bezoek bij zondag derdeklasser Antibarbari uit Rotterdam Kralingen. De tegenstander van Jodan Boys bezet momenteel de vijfde plaats in de derde klasse C. Het won vijf keer, speelde twee keer gelijk en verloor drie keer.
Antibarbari won in de eerste ronde van de Voetbal Rijnmond Cup met 4-0 van zaterdag vierdeklasser DVO '32. In competitieverband is Masud Hooi momenteel de topscorer namens de Rotterdammers. Hij wist tot nu toe 8 keer te scoren. Ook Jerome Louis (6) en Kevin Bloklander (5) wisten er al een aantal in te leggen.
Ongetwijfeld zal de ploeg uit Rotterdam voor een stuntje willen zorgen, de vraag is of ze dat kunnen tegen cupfighter Jodan Boys.
Jodan Boys won met niet al te grote cijfers van BVCB (2-0) in de eerste ronde, maar kent verder een goed seizoen tot nu toe. Een nette zesde plaats in de Hoofdklasse B en inmiddels de 1/8 finale van de districtsbeker bereikt. Zo werd afgelopen zaterdag nog knap gewonnen van de ambitieuze zaterdag tweedeklasser sc Feyenoord (0-3).
Jodan Boys mag de wedstrijd komende dinsdag met vertrouwen tegemoed zien en mag hopen op een plaats in de volgende ronde als titelhouder.
 
De wedstrijd op sportpark Toepad in Rotterdam Kralingen begint om 20:00.
Klik hier voor het programma in de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup.
 
Historie
Antibarbari is een studenten voetbalvereniging. De club speelt sinds 1997 op KNVB niveau en speelde de eerste jaren voornamelijk in de vierde klasse. In 2009 wist Antibarbari via de nacompetitie te promoveren naar de derde klasse, waar het sindsdien actief is. Vorig seizoen eindigde de club netjes op de vijfde plaats, een positie waarop het nu ook staat.
Jodan Boys en Antibarbari zijn geen bekenden van elkaar. De club speelt immers op zondag en mede door het niveauverschil is de kans dan al klein dat je elkaar tegen komt.