Voorbeschouwing DOVO - Jodan Boys

07-09-2011 17:35

Komende zaterdag speelt Jodan Boys de tweede competitiewedstrijd uit bij DOVO.
Jodan Boys won afgelopen week moeizaam van Voorschoten '97 terwijl DOVO bij terugkomst in de Hoofdklasse het onderspit moest delven tegen Huizen (4-1).
Jodan Boys en DOVO kwamen elkaar al vaker tegen in competitieverband. DOVO wist in thuiswedstrijden niet eerder te winnen van Jodan Boys. In de debuutwedstrijd van Jodan Boys uit bij DOVO in 2008 werd het nog 2-2 nadat DOVO al na 12 minuten spelen op 2-0 stond. Grote man was toen Kees Graafland die de aansluitingstreffer en de gelijkmaker achter zijn naam mocht zetten.
Helaas bieden resultaten uit het verleden geen garanties voor de toekomst, en misschien maar gelukkig ook. Jodan Boys wil deze wedstrijd winnen om zo de goede opening van het seizoen door te zetten, terwijl DOVO gebrand is op een sprotiever revanche na de openingsnederlaag tegen Huizen.
Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden.
Patrick Akerboom kan beschikken over een (zo goed als) fitte selectie en ook zijn er geen geschorste spelers.
Bij DOVO is Tom Gesgarz er zaterdag niet bij. Hij werd naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Huizen voor maarliefst zeven wedstrijden geschorst.

De wedstrijd begint komende zaterdag om 14:30 op sportpark Panhuis aan de Verlengde Sportlaan te Veenendaal en staat onder leiding van Roelof Luinge.

Statistieken uit:
06-02-10: DOVO - Jodan Boys 1-1 (competitie)
06-09-08: DOVO - Jodan Boys 2-2 (competitie)

Statistieken thuis:
19-09-09: Jodan Boys - DOVO 2-0 (competitie)
24-01-09: Jodan Boys - DOVO 6-0 (competitie)