Voorbeschouwing Jodan Boys - DOVO

25-01-2012 21:01

Zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd in de Hoofklasse A, na de winterstop, op het programma.
Na de onnodige verliespartij afgelopen week bij Voorschoten '97 is de ploeg van trainer Akerboom gebrand op een goed resultaat. Jodan Boys zou bij een misstap van Huizen de koppositie weer kunnen overnemen. Ook is Jodan Boys weer iets gezakt in de tweede periodestand, waardoor verdere misstappen niet wenselijk zijn als de doelstelling promotie naar de Topklasse blijft. En de vraag is natuurlijk of dit de doelstelling niet is als je al maanden bovenin meedraait.

Gisteren had Jodan Boys nog een mooie opsteker in de derde ronde van de RTV Rijnmond cup. De Gouwenaren wonnen in Rotterdam met 0-4 van zondag eersteklasser Neptunus Schiebroek. Sander van Gool wist tot grote vreugde van de supporters en hemzelf weer eens het net te vinden, en wel twee keer.

Tegenstander DOVO staat momenteel in de middenmoot van de Hoofdklasse A. Afgelopen week verloren de Veenendalers thuis van koploper Huizen. Op zich geen schande, maar de aansluiting met de top is daardoor even uit zicht.
In de uitwedstrijd eerder dit seizoen trok DOVO voor het eerst in vier jaar tijd aan het langste eind tegen Jodan Boys door met 2-0 te winnen.

De wedstrijd begint komende zaterdag om14:30 op sportpark Oosterwei.

Statistieken thuis:
19-09-09: Jodan Boys - DOVO 2-0 Hoofdklasse B
24-01-09: Jodan Boys - DOVO 6-0 Hoofdklasse B


Statistieken uit:
10-09-11: DOVO - Jodan Boys 2-0 Hoofdklasse A
06-02-10: DOVO - Jodan Boys 1-1 Hoofdklasse B
06-09-08: DOVO - Jodan Boys 2-2 Hoofdklasse B