Voorbeschouwing Jodan Boys - HHC Hardenberg

12-02-2013 21:29

Komende zaterdag neemt Jodan Boys het in eigen huis op tegen HHC Hardenberg. De ploeg van trainer Ted Verdonkschot staat momenteel op de tweede plaats in de Topklasse, drie punten achter op koploper Katwijk.

De ploeg uit Hardenberg draait een goed seizoen en heeft de afgelopen weken goede resultaten geboekt. In de laatste acht competitiewedstrijden werd er slechts twee keer verloren. Één van deze verliespartijen, begin november tegen Spakenburg (4-1), was toch wel opmerkelijk. De andere verloren wedstrijd was tegen Rijnsburgse Boys (3-0), wat momenteel in de middenmoot bivakkeert.

Eerder dit seizoen stonden Jodan Boys en HHC Hardenberg ook al tegenover elkaar. Toen verloor Jodan Boys in Hardenberg met 3-1, nadat Gino Mulder Jodan Boys nog halverwege de tweede helft op voorsprong gezet had. De vraag is maar of Jodan Boys op eigen veld weerstand kan bieden tegen te goedlopende ploeg uit het oosten. Jodan Boys heeft na de twee goede wedstrijden tegen Noordwijk (3-1), voor de winterstop, en de 0-3 overwinning bij IJsselmeervogels, na de winterstop, slecht gepresteerd.Als er punten gehaald moesten én konden worden, hadden we verwacht deze toch wel te halen tegen Excelsior '31 en Kozakken Boys. Toch moest Jodan Boys de afgelopen weken twee zware nederlagen incasseren, die hopelijk niet al teveel doordrukken op het vermogen van de ploeg.

De wedstrijd van komende zaterdag op sportpark Oosterwei begint om 14:30 en staat onder leiding van Ingmar Oostrom uit Oudewater. Hij floot eerder drie wedstrijden in de Topklasse, waarin hij 13 gele kaarten vergaf. De wedstrijd is uiteraard weer te volgen via Twitter ( @JBsupporter2800 ) en d.m.v. het gebruik van #jodhhc kun je meepraten over de wedstrijd.

 

Bekijk hier de rest van het programma voor zaterdag, alsmede de stand in de Topklasse.

 

Statistieken uit:

08-09-12: HHC Hardenberg - Jodan Boys  3-1  Topklasse [TH1234 ]