Voorbeschouwing Jodan Boys - Leonidas (za)

16-11-2014 10:13

Komende dinsdag speelt Jodan Boys in het kader van de Regio Rijnmond Cup in de eerste ronde tegen zaterdag derdeklasser Leonidas uit Rotterdam. Jodan Boys doet voor het eerst mee aan dit toernooi, dat vorig jaar voor het eerst georganiseerd werd.

Komende dinsdag zal trainer van den IJssel gebruik maken van een aangepaste opstelling. Er zal ruimte zijn voor jonge spelers. Misschien dat de wedstrijd tegen Be Fair van afgelopen donderdag al een aardig beeld gaf van de opstelling. Ook in deze wedstrijd was er veel plaats voor jonge spelers uit het tweede elftal en zelfs een enkeling uit de A1.

 

Leonidas bezet momenteel een nette vijfde plaats in de derde klasse C. Anderhalve week geleden won Leonidas bij Portugaal met 0-4. Portugaal is momenteel de koploper in 3C met een voorsprong van vijf punten op de Rotterdammers.

Gisteren verloor Leonidas overigens in de districtsbeker West II (cat. 2) met 3-4 van zondag derdeklasser WCR.

 

Vorig seizoen speelde Jodan Boys overigens ook al eens tegen Leonidas (za). Toen won Jodan Boys op eigen veld met enige moeite met 5-3. Namens Jodan Boys scoorden Jeroen Borsboom (2x), Marvin van der Pluijm en Kees Graafland. De 1-1, die voor Jodan Boys in de achtste minuut viel, was overigens een eigen doelpunt.

 

De wedstrijd van komende dinsdag staat onder leiding van scheidsrechter Pierre Korsius. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Oosterwei en begint om 20:15. Toegang tot deze wedstrijd is gratis!