Voorbeschouwing Jodan Boys - NSC

21-01-2015 20:45

Jodan Boys hervat aankomende zaterdag de competitie. Op eigen veld is NSC uit Nijkerk de tegenstander. NSC staat momenteel op de 12e plaats in de Hoofdklasse A met 11 punten uit 13 wedstrijden.

Ook NSC speelde de afgelopen weken een aantal oefenwedstrijden. Tegen CSV Apeldoorn, dat 8e staat in de Hoofdklasse C, werd afgelopen weekend gelijk gespeeld (1-1) en tegen zondag tweedeklasser Voorwaarts Twello (2e plaats) werd met 4-1 verloren.

Bij Jodan Boys liep de voorbereiding ook niet geheel goed. Na verlies tegen zaterdag eersteklasser ARC (3-1) en winst op zaterdag eersteklasser Voorschoten '97 (2-1) werd er bij Hoofdklasser Noordwijk met 1-3 gewonnen. Kortom beide ploegen hebben een goede generale achter de rug.

 

Voor Jodan Boys is het zaak om in ieder geval de komende vijf wedstrijden te knallen. Met een eerste plaats in de tweede periode ligt er een mooi toetje in het vooruitzicht. Ook zou een goede reeks een aanzienlijke stap richting directe handhaving kunnen zijn.

Bij NSC zullen ze aankomende zaterdag ook graag een goed resultaat willen neerzetten. De ploeg zal kosten wat kost uit de directe degradatiezone weg willen en heeft het goede resultaat in eigen huis (3-1 winst) tegen Jodan Boys nog in het geheugen.

 

De wedstrijd van komende zaterdag begint om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Remco v/d Berg uit Almere. Van der Berg floot eerder al twee wedstrijden in de zaterdag Hoofdklassen. Beide wedstrijden in de Hoofdklasse A waarin 7 gele en 1 rode kaart verdeeld werden.