Voorbeschouwing Jodan Boys - ODIN '59

21-09-2011 07:11

Komende zaterdag staat de vierde competitiewedstrijd in de Hoofdklasse A op het programma. Voor Jodan Boys de tweede thuiswedstrijd, waarin zij ODIN '59 ontvangen.
ODIN '59 heeft net als Jodan Boys zes punten uit drie wedstrijden en was voor aanvang van de derde speelronde nog alleen koploper. Vorige week verloor de ploeg echter verrassend van Voorschoten '97 met 0-2.
Jodan Boys won vorige week gemakkelijk bij SDC Putten na het debacle een week eerder in Veenendaal. De ploeg van trainer Akerboom zal de goede seizoensstart ongetwijfeld een passend gevolg willen geven. De vierderjaars Hoofdklasser is hard op weg naar de beste seizoensopening op dit niveau. In het eerste seizoen had Jodan Boys na twee thuis- en twee uitwedstrijden zeven punten. Bij winst zaterdag op ODIN '59 staat het totaal na vier wedstrijden op negen.
Het is te hopen dat onze doelpuntenmachine Sander van Gool weer op volle toeren gaat draaien. Van Gool maakte in de aanloop naar de competitie totaal acht doelpunten in zeven wedstrijden. In de competitie blijft hij tot nu toe steken op één. Gelukkig waren afgelopen weekend Remco de Rijk, Leroy Brank en de verdedigers Maarten Cieremans en Ahmed Ali productief.
Met de instelling en kwaliteiten die de ploeg van Patrick Akerboom bezit zou het mogelijk moeten zijn om ODIN te verschalken. Op basis van de statistieken is dit moeilijk te zeggen. De afgelopen twee seizoenen kwamen Jodan Boys en ODIN '59 tegen elkaar in actie. In het seizoen 2009/2010 won Jodan Boys beide wedstrijden in het debuutseizoen van ODIN in de Hoofdklasse. Vooral de thuiswedstrijd dat seizoen was een waar doelpuntenspektakel. Er werd in deze wedstrijd maarliefst tien keer gescoord. Vorig seizoen liep het duidelijk minder, zowel uit en thuis werd er verloren.

De wedstrijd van komende zaterdag begint om 14:30 op Sportpark Oosterwei. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. Oudijk.

Bezoekt u de wedstrijd? Parkeer uw auto dan op één van de parkeerterreinen aan de Eendrachtsweg, het parkeerterrein bij sporthal de Springers of naast de tennishal aan de Sportlaan, het parkeerterrein voor veld 3 aan de Sportlaan of aan de Marathonlaan. Parkeer niet langs de weg op de Sportlaan. Ook afgelopen week zijn er weer volop bonnen uitgedeeld door Stadstoezicht.
Losse kaarten voor deze wedstrijd zijn aan de kassa verkrijgbaar vanaf 14:00 voor € 6,00 en € 3,00 voor kinderen en 65+.

Statistieken thuis:
12-02-11: Jodan Boys - ODIN '59 1-3 (Hoofdklasse A)
17-04-10: Jodan Boys - ODIN '59 6-4 (Hoofdklasse B)

Statistieken uit:
25-09-10: ODIN '59 - Jodan Boys 1-0 (Hoofdklasse A)
14-11-09: ODIN '59 - Jodan Boys 0-1 (Hoofdklasse B)