Voorbeschouwing SDC Putten - Jodan Boys

28-01-2015 20:17

Komende zaterdag speelt Jodan Boys in Putten een competitiewedstrijd tegen SDC Putten. De tegenstander van komende zaterdag staat momenteel op de vijfde plaats in de Hoofdklasse A en heeft 19 punten uit 13 wedstrijden (2 punten meer dan Jodan Boys).

Voor Jodan Boys is dit wederom een belangrijke wedstrijd. De ploeg wil graag een serieuze kans maken in de tweede periode aangezien het daarin nog meedingt naar de eerste plaats. Maar een slecht resultaat in Putten zou daarin wel eens verandering kunnen brengen. De laatste twee wedstrijden leverden namelijk slechts 2 punten op en 1 wedstrijd tegen Montfoort moet nog ingehaald worden.

Maar er mag ook gezegd worden dat Jodan Boys een prima reeks neergezet heeft. Na de verloren thuiswedstrijd in de competitie tegen Huizen (1-2) werd er in competitieverband niet meer verloren (5 wedstrijden op rij). Verder werden er 3 oefenwedstrijden gewonnen en ging er 1 verloren. Ook won Jodan Boys nog twee wedstrijden in toernooien (Voetbal Rijnmond Cup en Regio Rijnmond Cup).

Jodan Boys kan komende zaterdag in ieder geval weer beschikken over Mark Veerman die terug komt van een schorsing. Wel zijn Mitchel Heerkens en Don Mimpen de volgende slachtoffers. Zij kregen beide een gele kaart in de wedstrijd tegen NSC (1-1).

 

Eerder dit seizoen won SDC Putten van Jodan Boys. Op sportpark Oosterwei werd het toen 1-2. Verder speelde Jodan Boys in het verleden ook in twee seizoenen tegen elkaar. Daarin won Jodan Boys 3 keer en verloor het 1 keer.

De wedstrijd van komende zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter van Beek en begint om 14:30.