Voorbeschouwing Sportlust '46 - Jodan Boys

11-08-2016 06:19

Jodan Boys speelt aankomende zaterdag een oefenwedstrijd tegen zaterdag eersteklasser Sportlust '46 uit Woerden. De wedstrijd, in het kader van het Bahlmann toernooi, wordt gespeeld bij gastheer Alphense Boys. Jodan Boys speelde dinsdag tegen ARC en won met 1-4, waardoor het in de finale van het toernooi staat. Sportlust '46 won zelf met 1-3 van Alphense Boys en staat net als vorig seizoen in de finale. Vorig jaar won Sportlust '46 verrassend van Jodan Boys met 1-0, waardoor Jodan Boys voor plaats drie moest spelen.

 

Afgelopen dinsdag maakte Jodan Boys een goede indruk tegen ARC. Na een goed begin kwam Jodan Boys wel op achterstand, maar deze werd al binnen een kwartier ongedaan gemaakt door aanvoerder Brank. Vervolgens stoomde Jodan Boys in de tweede helft door naar een 1-4 overwinning via Bradley el Idrissi (2 keer) en Rayvano Salhuteru.

Het is aankomende zaterdag een weerzien met oud bekenden. Veel spelers zijn actief geweest in de regio Gouda. Zo speelde Martijn Jansen vorig seizoen nog bij Sportlust '46 en heeft ook Leroy Brank daar een verleden. Rayvano Salhuteru, Adil Akanaoui en Tim van der Linden zijn overigens geen onbekenden op het complex van Alphense Boys. Zij speelden eerder voor de club in de jeugd.

 

Zaterdag komt eerst Alphense Boys uit tegen ARC. Deze wedstrijd begint om 14:30. Om 16:30 spelen Sportlust '46 en Jodan Boys vervolgens de finale. Voor Jodan Boys de laatste krachtmeting op weg naar de KNVB bekerwedstrijd tegen Swift aankomende woensdag.