Voorbeschouwing sv Lombardijen - Jodan Boys

23-02-2014 20:05

Komende dinsdag staat er voor Jodan Boys een wedstrijd in de derde ronde van de Voetbal Rijnmond Cup op het programma. Jodan Boys reist af naar Rotterdam-zuid om het op te nemen tegen zaterdag tweedeklasser sv Lombardijen.

De ploeg die speelt op sportpark Varkenoord, staat momenteel op de derde plaats in de tweede klasse D. Afgelopen zaterdag won Lombardijen nog van NSVV en heeft met 1 wedstrijd minder gespeeld een achterstand van 5 punten op de nummer 2 Strijen. Koploper Brielle zal niet meer in te halen zijn. Zij hebben inmiddels 41 punten behaald, 14 meer dan Lombardijen.

Lombardijen is opgericht in 1961 en speelt voor het tweede achtereenvolgende seizoen in de tweede klasse. Tot 2006/2007 speelde de ploeg voornamelijk in de vierde en vijfde klasse van het amateurvoetbal. Tot 1996 speelde sv Lombardijen regelmatig in de onderbonden van de KNVB.

 

Voor Jodan Boys de kans om de goede lijn van de afgelopen weken door te zetten en misschien wel weer voorzichtig een stap richting de finale te maken... Zaterdag speelde Jodan Boys verdienstelijk gelijk tegen ASWH en daarvoor werden Oranje Wit (2-4) en Sportlust '46 (1-5) al verslagen.

 

De wedstrijd van komende dinsdag begint om 20:00 op sportpark Varkenoord aan de Buitendijk 112.