Voorbeschouwing Westlandia - Jodan Boys

17-08-2011 16:12

Komende zaterdag staat de eerste wedstrijd van drie poulewestrijden voor de KNVB beker district West II op het programma. Tegenstander en gastheer is Westlandia uit Naaldwijk.
Westlandia debuteerde in het seizoen 2001/2002 in de zondaghoofdklasse en verbleef hier sindsdien met uitzondering van het seizoen 2006/2007. De ploeg vocht de afgelopen twee seizoenen tegen degradatie en eindige op de twaalfde plaats. Dit terwijl Westlandia in 2009 nog kampioen van de Hoofdklasse A werd.
Met een aantal oud betaald voetballers die onder andere bij NAC Breda, fc Utrecht, fc Emmen en hfc Haarlem speelden en enkele spelers die vorig seizoen in de Topklasse speelden heeft Westlandia een sterke selectie. Ook oude bekende Fahri Margoum (Jodan Boys, sv Gouda en GSV) speelt dit seizoen voor Westlandia.
In de voorbereidingen won Westlandia van Sanoma State uit de Verenigde Staten (4-0) en Quick Boys (2-3), speelde de ploeg gelijk tegen tweedeklasser Wilhelmus (1-1) en verloor het van zondag eersteklasser SJC uit Noordwijk (1-2).
De wedstrijd begint komende zaterdag om 14:00 op Sportpark Hoge Bomen, Hoge Bomen 4.
Het sportpark is vanuit Gouda het best te bereiken met eigen vervoer via de A20 (helemaal uitrijden) en dan de N213.