Wegwerkzaamheden rondom sportpark Oosterwei

03-02-2016 23:59

Afbeeldingsresultaat voor werk aan de weg

Al geruime tijd zijn er rondom sportpark Oosterwei diverse werkzaamheden in de wijk Oosterwei. Door wijkontwikkeling (sloop en nieuwbouw) zijn diverse wegen in de wijk aangepakt en staan bepaalde wegen in de wijk nog op de nominatie om aangepakt te worden. Ook diverse kleine parkeerterreinen zijn door de sloop van woningen en het voorbelasten voor nieuwbouw verdwenen.

 

Vanaf maandag 1 februari t/m vrijdag 8 april wordt wederom een deel van de Sportlaan aangepakt. Ditmaal het deel tussen de Rutgersstraat en het Olympiadeplein. Hierdoor is het parkeerterrein op de kopkant van veld 3 ook niet beschikbaar. Stadsbus 3 (Gouda cs - Gouda Goverwelle) rijdt ook een aangepaste route. De haltes Estafetteweg en Rutgersstraat zijn vervallen.

 

Advies is om per fiets naar het sportpark te komen. Komt u van buiten de stad, dan is openbaar vervoer (naar station Gouda Goverwelle) een goed alternatief. Reist u per auto, dan kunt u misschien beter parkeren rondom winkelcentrum Goverwelle (5 - 10 min lopen), op het P+R terrein van station Gouda Goverwelle (10 - 15 min lopen).

 

Voor meer informatie: www.gouda.nl, www.ns.nl, www.arriva.nl of www.connexxion.nl