Zware loting Jodan Boys in Voetbal Rijnmond Cup

03-02-2016 18:57

Gisteren heeft de loting voor de derde ronde van de Voetbal Rijnmond Cup plaats gevonden. Jodan Boys heeft hierin een pittige tegenstander te pakken. Op dinsdag 1 maart neemt Jodan Boys het op tegen zaterdag Topklasser Excelsior Maassluis. Zij bezetten momenteel een nette vijfde plaats en zijn volop in de race voor een ticket dat recht geeft op een plaats in de nieuw te vormen tweede divisie.

 

Competitiegenoot XerxesDZB neemt het op tegen Piershil, Barendrecht neemt het op tegen VFC, RVVH neemt het op tegen Heerjansdam, Spijkenisse tegen Charlois (zo), Zwaluwen tegen Alexandria '66 en Capelle tegen GLZ/Delfshaven. Hiermee een rijtje met competitiegenoten en clubs die Jodan Boys zelf al eerder tegenkwam in dit toernooi. Vooral de ontmoeting tussen Capelle en GLZ/Delfshaven is wel een leuke. Capelle verslikte zich jaren geleden eens in de toenmalig derdeklasser. Nu doet GLZ/Delfshaven mee als subtopper in de tweede klasse en is het de vraag of zij het de Topklasser moeilijk kunnen maken. Ook Jodan Boys kwam al een paar keer eerder uit tegen deze club in de RIjnmond Cup. Jodan Boys won alle ontmoetingen overigens wel.


De meeste wedstrijden zijn vooralsnog gepland voor 23 februari en 1 maart. 15 maart is er nog een tussenronde en op 29 maart volgt de 1/8 finale. In april, mei en juni volgen de overige kwartfinale, halve finale en de finale.

 

Bekijk hier het volledige programma voor de derde ronde.